Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=ZXEh9e7VL7k


Pappa vet bäst.

När du minst anar det
är då du behöver det som mest
Vänd upp och ner
Huvudet i kudden

Enna foten på ditt huvud
medans du skriker
Hela du darrar under mig
Är då jag vet att du älskar mig

Våning ett till två
utan att du va beredd
vilket gjorde dig rädd
men pappa vet bäst

Håll hårt i din hingst
Håll hårt i din häst
handbojor och piska
kommer härnäst




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-08 19:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Denna skrivelse sitter
Säkert i sin egen form!
Och betyder det som
det betyder för den
som råkar läsa det. ..?

2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson