Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskapens band

 

 

Gemenskapens band är flexibelt
töjs ut och dras ihop

bör ändå hanteras varsamt

töjs det ut för mycket
så brister det

går att knyta ihop
men knuten skaver




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-08-09 09:33



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra skvätt!
Det går liksom inte att reparera.
Har själv försökt lossa knuten, men det gör ont.
2023-08-16

  Magica VIP
Det kan gå att reparera men inte hur länge som helst, tänkvärd dikt denna (med). Kram!
2023-08-13

  BenGust VIP
Blir relationen spänd känns det
också onaturligt. Annars ett
otvunget givande och tagande.
2023-08-12

  Eva Helene VIP
Ja, så sant detta!
2023-08-10

  Respons VIP
Bra bild av gemenskapens villkor!
2023-08-10

    Lena Staaf VIP
Fin beskrivning av att vara varsam med vänner och relationer.
2023-08-09

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om gemenskap
och dess karaktär.
2023-08-09

  Mats Edin VIP
Så träffsäkert beskrivet
2023-08-09

  överlevaren VIP
Stämmer, den tål friktion men det finns en gräns och sen är det svårt att reparera fullt ut….
2023-08-09

  Maria Sundelin VIP
Så sant
Kramar
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP