Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D. Andersson

D. Andersson säger att han vill ge upp sina begär
Men att det inte går
För de är så artigt gemytliga och älskvärda
Och jag har insett att det är sant
Att det fula kan vara det vackra
Hela tiden
Och det vackra är bara vackert
ibland




Fri vers av Vh
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-10 10:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar Oscar Wilde.
Glad att han är död.
2023-08-12

  Vh
Jag tänker då inte ställa mig upp emot Oscar. Det vore dumt..
2023-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Alltså hade Oscar Wilde fel.
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Vh
Vh