Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halvblind

Jag vågar inte tala om för dig
att jag har blivit halvblind
på mitt vänstra öga
för i morse föreslog du
äktenskapsterapi.
Ute på min döde brors rangliga
utebord
vilar Kristina Lugn med en folkis
och jag är halvblind
på mitt vänstra öga.
Men det vågar jag inte tala om
för dig.




Fri vers av Vh
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-02 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vh
Vh