Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

himlen skapades med er
när ni ovetandes nedsteg
till jordiskt helvete
för att lära mig om
kärlek




Fri vers (Fri form) av Vh
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vh
Vh