Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räven

Dansar med sin vita svans

Över ängen i kväll solens ljus

Pröva fånga insekter

Kommer närmare och närmare

I sin dans

Ser sig plötsligt om blir skrämd

Försvinner hastigt in i skogen

I ögats synvinkel

Dansar räven på näthinnan ännu

Ett vackert ögonblick i livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-10 10:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2023-08-11

  alicja lappalainen VIP
EN VACKER BILD AV VILDA DJUR I NATUREN. DET KÄNNS DETTA KORTA ÖGONBLICK OCH EN VÄNDNING. ETT MÖTTE SOM MAN MINNS.

"I ögats synvinkel

Dansar räven på näthinnan ännu

Ett vackert ögonblick i livet"
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP