Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku10aug23

Den nya dagen
har sett sitt ljus och natten
går in i glömskan




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-10 10:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Och vem har namnsdag?
Jag bara frågar...
2023-08-10

  lodjuret/seglare VIP
Kul, går att läsa först på ena sättet och sedan även en andra gång, på det där så spännande andra sättet...
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP