Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just idag ler jag. Mitt i livet

Lägger färdigt min make- up
Lackar läpparna röda
Ler
Denna vardags färgklick
Lyssnar på musik
Plockar fram ingredienser
Här ska bakas frallor
Tankarna leker
Själen är lycklig
Just i denna stund
Mitt i livet
I kontrasten
Att känna sig vacker
I ett begynnande brödbak
En kopp kaffe
I just mitt liv
Denna dag
På denna jord
Mitt i universum




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-10 13:08



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Glädjen känns - och smittar av sig!
2023-08-10

    Sefarge VIP
Jaa! Så bra framfört om
Vardags-lyckan den
oftast förbisedda!
Då längtan till de
stora händelserna
lätt kan överglänsa?
;)
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP