Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför Lidingöloppet 4



Crocodile Dundee !
Jag säger bara Crocodile, Mick Dundee
( eller Paul Hogan, i år 84 bast ).

Hans rättframma sätt att vara man.

Hans sätt att slå bovar på käften,
rädda och beskydda sin kvinna, att
med hjälp av djungelns lag i australiska
Walkabout Creek uppehålla respekt och värdighet
i storstadens djungel i New York.

Att IMPONERA på och VINNA sin kvinna
genom att visa vad man går för.

En romantisk bild....javisst !

Varför älskar kvinnor en romcom ?

Därför hon gillar roligheter och kyssar.

Men man kan ju fråga sig, vad i herrans
namn har detta med Lidingöloppet att göra ?

Har JAG, Gunnar Hilén, behov av att imponera ?
( Jag har ju redan en fru ).

Det kan man undra men sanningen är den
att jag ibland leker med fantasin att jag måste
vinna hennes hjärta gång på gång, hela tiden,
varje dag helst.

HON tycker jag duger som jag är.

Hon är så älskvärd och naiv.

Men jag leker. Att jag måste SLÅSS.

Livet i sig kan vara jävlar så tråkigt
så jag leker mig fram ibland.

Ofta.

Här och där.

Idag lekte jag 22 km terräng på 2,5 timme.
Det känns mycket bra inför loppet.

Det lutar åt en sluttid på kanske under 3 45.
Det borde vara 3 30 men jag har stor respekt
för de sista fem där jag kanske behöver gå
en stor del.

Jag börjar komma i form.

Och ju bättre form, ju roligare blir det.

Nu är det öl, Sandels starka, mjuka på
4,7 % i butiken.

Det är fan så gott och ger massor med energi
till nästa kul.

Nånstans.

Man har inte roligare än man gör sig.

Att springa....va fan.....kan det vara roligt ?

Att studsa runt på en skogig stig och känna
en massa konstiga lukter överallt.

Inte roligt kanske men underbart.

Att få vinna sin själ.

Hups ! Va sa jag nu ?

44 dagar kvar.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-10 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP