Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROPP OCH SJÄL

Poesi är livsåskådning,
liksom träning är det.
Själens liksom kroppens knådning
visar sig som värdet,
visar livets inre mening
och dess yttre döds försening
liksom vad som bär det.

Livsåskådning är att bliva
medveten om vikten
av att själens vy beskriva
liksom kroppsutsikten. 
Kropp och själ de spelar samman
uti sorg och uti gamman.
Träning främjar dikten.

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-12 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP