Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga psykologen om Maslow






-Vad blir man om man fastnar i fysiologin ?
Alltså redan på första trappsteget.

-Ja du, jag tror Maslow inte har nåt bra svar på det.
Knullsjuk kanske.

-Kan man nå ända upp till femman och fortsätta
vara knullsjuk ?

-Absolut. Den där trappan skulle jag inte ge
ett ruttet öre för.

-???

-Nej men så är det. Blanda och ge säger jag.
Det blir bäst. Du kan vara trygg och inte vilja
umgås med andra. Det kanske rent av är det
som gör dig trygg hahahahahaha.....

-Och du ska vara psykolog ! Fy fan !

-Det kan man tycka. Är du kåt ? Eller ska
vi protestera först och ta en hamburgare
och några bers ?

-Du är ju helt....

-Njae inte helt och hållet men lite´.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-12 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP