Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ukraina


Yrke : kroppssamlare



Jag samlar kropp
kroppar
kroppsdelar.

Ukrainska.
Ryska.

Ibland hittar man halva kroppar
utan att veta var den andra halvan finns.

Ibland ligger ett ansikte där i gyttjan.
Som en mask som trillat av huvet.

Det bästa med det här jobbet
är att komma hem
hel
utan skador från minor,
drönare
och verkligheten.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-13 08:32



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En grym verklighet.
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP