Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutningshöjning


vartenda utökning av njutning du upplever
alstrar positiva energier av amour i vår skapelse

din njutning får aldrig förhindras, må bara bejakas
allt annat är livsfördärveligt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-14 15:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Se undertecknads kommentar till det "Uniforma livet".

Ingen kärlek här what so ever.
2023-08-14

  lodjuret/seglare VIP
En del människor påstår att när de njuter då njuter de av att arbeta, andra som äter, de njuter av att älska mat. Åter andra säger sig vara njutningsmänniskor och är som mest lyckliga när de är 'där', som i sitt esse, vad de än tar sig för just för stunden. Så om det är av att läsa en text, just för stunden, så vad passar väl bättre här och nu?
2023-08-14

    Tidsljus_Timelight
Inte övertygad.
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP