Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt tillägnad mina barn


Ni är min natt, ni är min dag

Jag lever och älskar för var dag som går
Dagar blir veckor och veckor till år

Tiden vi har räcker inte till för all kärlek jag vill ge
När jag ser på er kan jag bara le

Ni är min dag, ni är min natt
Jag älskar er samtidigt som jag i min dröm försöker få fatt.

I livet kommer många strider
De kommer genom olika perioder och tider

Men med er som sällskap är det glädjen som fyller mitt fat.
Vi skrattar med och åt varandra när vi äter vår mat.

Kryddor och örter med smaklökarna leker.
Precis som livets intryck och upplevelser oss smeker.

När stormen viner utanför vår dörr
Då kramar vi varandra som aldrig förr

Ni är min natt, ni är min dag
Jag önskar jag hade mer tid för ögonblicken passerar så fort.
För ert värde för mig är obeskrivligt stort




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 120 gånger
Publicerad 2023-08-14 23:26



Bookmark and Share


  Julio
Mycket känslor, fint.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan