Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå upp för ditt inre väsen

Plikten kallar, varför är jag här
Vad jag känner är vad jag bär

Med mig tar jag allt jag genomlevt, men vem är jag
Definieras jag av mina val mig eller utmaningarna jag tar mig igenom var dag?

De säger jag är stark, men jag gör bara vad som känns rätt.
Kanske är det just det som inte är så lätt.

Att stå upp för sin inre röst
Utan stöd och utan tröst.

Att lita på sitt inre väsen,
är att veta vem man är.
Ser ut över skogens glänta när jag funderar över det här.




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-16 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan