Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sensommar

Regnet slår mot fönstret

Dags packa ihop

Denna sommar försvann fort

Mellan regnskurar

Var inte ledsen

Solen visade sig ibland värmde ansiktet

Tänk istället på alla fina stunder

 Möten som gjorde dig varm i hjärtat

Skratten på terassen

En promenad längs karga klippor

Ut mot det glittrande havet

Och den orangeröda solnedgången

Sänkte sig i havets djup

En rofylld stund

sensommardag

Går snart mot sitt slut

Ta vara på tiden nu

Glädjs i var ögonblick

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-17 10:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2023-08-18

  Koloristen
"I'm only painting the clouds with sunshine", som den gamla låten har det.
2023-08-17

  alicja lappalainen VIP

En mycket vacker dikt om farväl till sommaren.
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP