Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstnär Louise Berg


Självnärhet


En hemlighet har inget namn.
Den äger sin yta av förtrolighet
tills den tappar fästet och vidgar
sin gräns. Hon bryter ner sina
sanningar i molekyler och sjunker
ner i väntan på läkning.

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-18 10:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
eller senare igen
du kommer aldrig undan min vän
2023-08-21

  Kungskobran VIP
Ett förtroende är ingen lek
om det bryts är det ett svek
sanningen kommer förr eller se

2023-08-21

    Askanden
en pärla till dikt

orden borrar sig in
jag vill titta in
men tvekar av respekt till diktjagets integritet

det är något tungt och mörkt som bearbetas en namnlös eskalerande ondska som erövrar och förtär

implosion?
explosion?
långsam neutralisering av giftet?
eller läkning som startade på nytt för varje dag som gick och aldrig nådde full läkedom?

bokmärke!
2023-08-21

    Lena Staaf VIP
En förtärande hemlighet som plågar men som kan läkas när tillräckligt lång tid har gått.
2023-08-19

  animan VIP
En sant poetisk text. Bilden kan nog tjäna som ingång och ledsagare.
2023-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Förkrosselse heter vägen till helande.
2023-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Vet hur det är, det tog lång tid att läkas.
Bilden förstärker textens innehåll.
2023-08-18

    Sefarge VIP
Intressanta ord i en skrivelse
som strävar både upp o inåt!
;)



2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP