Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ägd åtrå



min åtrå är Dig trogen
du äger mitt stånd

för dig att bruka
eller obruka

hur länge du så vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-20 14:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Äggande läsning!
Men skrivaren får
se upp så att ej Me
-too gänget tar fast
o snöper honom så
tupp blir till höna,för
då lönar det sig föga
att den kvinnligheten
försköna,eller?







2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP