Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I uppmärksamhället vill alla bli bekräftade som den de inte är


tanka21aug23

I egobubblan
är alla huvudperson
i selfiesagan

Allt vi behöver finns på
en skärm  - alltid nära oss




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-21 14:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP