Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att ta farväl


Tiden har kommit

Dags att ta farväl

Det är så sorgligt

Söta Doris, älskade Konrad

Förlåt er pappa, förlåt er far

Förlåt mitt svek

Nu på väg, kom till mig ro

Söta lilla Doris, Konrad min guldklimp

Nu somnar pappa, jag eran far

Snälla ni, spring ut till er lek




Prosa av Bosseg02
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-22 11:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland känns livet tungt, men det finns alltid vägar ut ur sorgen även om det tycks omöjligt. Att ge livet en chans, mycket kan ändra sig.
2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02