Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta min sång

Jag vill ännu

Få krama mina barn, trösta, äta godis framför Tvn, lära dem vissla, borsta deras tänder.

Stryka bort en tår, se dem tappa en tand, pussla, natta dem igen, leka i ett badland.

Ibland få höja min röst, ge dem pasta med pesto och parmesan.

Allt detta och mer därtill. Fröken T förstå min saknad, min saknad och sorg.

Men fortsätt du, skjut in ännu en spik i mitt bröst, tysta min sång.




Prosa av Bosseg02
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-22 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02