Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...min vardag nu..


Försöker blunda

Du ville verkligen se mig död, dina barns far.
Vad försiggår i ditt sinne, i dina tankar, har så svårt att förstå.

Hur kan du vara så bitter.

Jag önskar alla kunde bli förlåtna, vad de än gjort, vad det än är. Du vill jag ska släppa taget, sluta leva, att inte längre få höra mina egna barns fnitter.

Ännu jag älskar er, är trött på våra strider. Tar en dag i taget, men har ännu ej slutat be. Trots allt som hänt, försöker blunda men kan ej sluta se.




Prosa av Bosseg02
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-08-23 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02