Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låg tyngdpunkt

Det finns en visshet
i din gestikulation,
en kortväst styrka
som utgår från vaden

En låg tyngdpunkt
som gör dig omöjliga
att välta

Du påminner om
himlakropparnas kyliga dans
långt ifrån flamencons hetta,
där Europas frysta tårar samlas

Låt mig färgas
av det redan sagda,
fångas av ditt väsen;
en bortbytings retlighet
tempererat med alabasterns
likgiltighet

Det mjukt hårda
som gömmer sig
i din blick;
astralprojektioner på löpande band

Jag letar efter ditt lugn
och tiden att möta dig där




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-24 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP