Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sanning


Ödet hittar..


Jag minns en liten flicka, minns min lilla grabb
Exakt antal månader, dagar och timmar sedan avskedet, ensam med mina tårar.

Jag har uppnått höjder av lycka, ja nuddat solen.

Sedan ...den djupaste smärta, ja mörkaste botten.

Min käraste T, våga utmana igen, våga le.
Valet var mitt och jag valde fel.

Jaga inte ödet, ödet hittar dig.




Prosa av Bosseg02
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-08-24 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02