Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha, var det inte mer


Jag försökte ta mitt liv, erkände för min älskade, jag mådde ju inte bra.

På sjukhuset jag vaknade upp, min älskade genom ombud lämnat lapp.

Misslyckades med mitt avslut, inte ens det klarade jag av.

Förlorade allt, visst det var mitt eget svek.

Men snälla älskade min, ge mig hopp, tillgång till mina barn är ju allt jag vill ha.




Prosa av Bosseg02
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-08-24 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02