Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ouppnåelig resonans

Vi lägger oss till rätta;
den första fasen är slut
och jag tror vi båda sörjer

Trevande försöker vi finna
något vi känner igen,
men är blinda för varandra

Vi plockar isär tiden
för att förstå

Vi utsöndrar den menlösa gikten
som tycks ha slagit klorna i oss;
vi klaffar inte längre

Vi blir förbannade
och skygga
vi vill uppnå ouppnåelig resonans
och evig extas
men kommer alltid till korta

Men vi stålsätter oss;
ignorerar termodynamikens lagar
använder ändlös hud;
oändliga ord
som vårt nya bränsle

Vi bestämmer oss resolut
med ansiktena vända mot muren;
vi skall bestiga den
och finna varandra
på andra sidan




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-25 01:38



Bookmark and Share


  Lilla vän
Huden är just människans största organ
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP