Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bästa sättet att beskriva mina älskade på


Familjens färger



Vår familj bestod av färger

Konrad vackra son, han var blå
Doris min dotter nyss fyllda fem,
Hon var röd som solen ibland.
Fröken T, ja hon var lila,
Det är en vacker färg.

Själv var jag svart som synden
Åh, jag saknar er så...




Prosa av Bosseg02
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02