Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE BÄSTA KOMMENTARERNA

De bästa kommentarerna behandlar endast dikten
i sig, i det poetiska och inte i åsikten.
Hur relationen funkar mellan form och innehåll,
är bäst för kommentatorn att behandla i sin roll.

De bästa kommentarerna rör effektiviteten
i ordvalet och bildspråket som använts av poeten
och inte kommentatorns egen ideologi.
Den bästa kommentaren rör vid diktens poesi.

De bästa kommentarerna hör inte till de snälla
och hurtfriska applåderna, som inget verkar gälla.
Den bästa kommentaren rör ej diktarens person
men kommenterar diktens form och budskap och vision.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-08-26 19:08



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Jag är förmodligen sämst skriver det som faller mig in!
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP