Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjad


Stänger allt ute, som i en kokong. När jag får ha mitt barn hos mig igen, vilken glädje, sådan lycka.

Ingenting får störa, som jag älskar dig. Du är den största i lilla världen, låt det bestå, kan inte ni det också tycka?

Stänger allt ute, till slut spricker min ballong.




Prosa av Bosseg02
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-08-26 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02