Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk frukt

Tänk om det funnits en magisk frukt.

En sådan hade jag stulit.

Bara för ett endaste bett.

En enda tugga.

Så hade jag svalt mina synder.

Kanske tillsammans med vodka.

För att dölja mina sorgers lukt.




Prosa av Bosseg02
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-26 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02