Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pricken är ju jag



Jag är i så dåligt skick

Se själva, titta ni upp i skyn

Däruppe sitter jag

Inte mer än en liten prick




Prosa av Bosseg02
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-08-26 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02