Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte mer

Nu vill jag inte mer.
Igen, för vilken gång?
Isen rämnar,
visar mig en möjlig väg.

Innan ängen blommar
och fåglarna kvittrar,
ska vattnet fylla mina lungor,
hjärnan slockna, hjärtat stanna.

Men jag vänder hem
och sätter klockan,
till ännu en dag
med vassa kanter,
tryckta mot min strupe.




Fri vers av Åsa Henriksson VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-08-27 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark. Pricksäker. Bra känsla som biter!
2024-03-03

    Drömmar i universum
Känner igen den känslan….
2023-09-30

  Gawain
Så oerhört poetiskt!

Alltså ber att få tacka för läsningen, så vackert på djupet.
2023-08-28

    ej medlem längre
kämpa vidare. varje dag är ett nytt äventyr <3 oavsett vad som händer är det något nytt. tycker jag iaf, som sitter i rullstol.....
2023-08-27

  Gunnar Hilén VIP
Att dränka sig i en vak är fruktansvärt i sig och så j...a kallt. Glad du skrev om det i stället.
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Henriksson
Åsa Henriksson VIP