Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han behöver henne, mer än någonting annat.

Han behöver henne, mer än någonting annat.
Hon är den som ringer när han inte förmår
och hon ser till att han får vård när
tanten i luckan nekar.
Då kommer hon och pratar vett
och ser till att hans fingrar blir omlagda.

Han behöver henne, mer än något annat.
Hon är den som styr och han är den som gör
och utan henne….

Hon är hans sol och han är hennes måne.

Hon är den som vaggar han är den
som skyddar.

Hon önskar en altan
han fångar hennes plan
sedan sitter vi där, alla barn.

Vi vet att han behöver henne,
mer än någonting annat.
För hon är hans sol
och han är hennes måne.




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-27 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP