Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brisen doftade myr som en hint för den aldrig så lite närvarande


Nittioåtta år av lugn och ro



-skräcken för det kända skrämde
henne snarare än tvärtom sa hon
alltid.


Tårtan med nittioåtta ljus tända
bars över lingonriset ända fram
till trappen dörren stod på glänt

radion läste väderprognosen

Solen silade genom fönstret som
stod öppet så gardinen dansade


välkomnande som alltid, men
tomt, Inger var förstås inte där







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-28 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP