Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var också clowner


Clownen full av rytmer

fick oss inse vår stelhet


Vår kompletta oförmåga

att röra oss till det levande


Vi så stora och förutsägbara

hade glömt tingen av vikt

ansatserna mellan raderna


Nu stod vi där förutan ord

med en insikt om att vi

också borde varit clowner




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-30 11:21



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Har aldrig gillat clowner. Stora överdrivna rörelser under mask. Det är naturligt att författare som Stephen King använt clownen som symbol för ondska.
Kolla bara Bozo The Clown.
2023-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att vi bör leva med öppna sinnen.
2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP