Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallen den (o)fina

när huset du bor i
välter och rullar över
upp och ner

när rörelsen övergår
i spinn och allting snurrar

karusell

illamåendet kommer
och magen vänder sig ut och in

världen är i kaos
du kan inte orientera dig
fram är bak

du hamnar på akuten
provtagningar hela dagen
du är frisk

"oroa dig inte
godartad lägesyrsel bara
vilken tur"




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-30 15:04



Bookmark and Share


  Ulf Lundin VIP
Exakt Sefarge, kristallsjuka är vedervärdigt! Skäms inte för att säga att jag fick panik. Jag fick en ”svårare variant”, så det tar veckor av knasiga övningar på slafen enligt läkaren. Är på rätt väg, men ännu inte botad …
2023-08-30

    Sefarge VIP
Inlevelsefull skrivelse om
oro när maskineriet inte
känns rätt? Så lätt det
kan ske,för oss alla
och envar.(När t.e.x
några kristaller i
örat hamnat
helt snett?)




2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP