Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Youtube)


NIGEL KENNEDY

Hör på Nigel, Nigel K.
plåga violinen,
gneka, vissla, punka på,
viska med sordinen.
Hör på Nigel, Nigel K.,
när han gör Vivaldi rå,
Bach och Mozart likaså,
gapskratten och grinen!

Hör på Nigel. Nigel K.
leka på fiolen,
spela rock och rokoko
som en het och cool en.
Hör på Nigel, Nigel K.,
hur han gör och hittar på!
Klassiker kan låta så.
Skuggorna gör solen.


 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-30 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP