Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sover

Du sover medan jag vakar,
ensam med min oro över oss,
över de dunkla krafter som regerar,
och som driver mig bort ifrån dig.

Ännu finns du intill mig,
som en gåva om natten.
Drömlikt svävar jag kring dig,
sökande, men utan att finna din själ.




Fri vers av Åsa Henriksson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-31 12:49



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"en gåva om natten..."
Du beskriver så väl
dessa sårande
stunder
som fördriver
allt det goda ...
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Henriksson
Åsa Henriksson VIP