Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulation


Kontrollförlusten
Musiken är starkare
Kapitulation




Bunden vers (Haiku) av Jane S VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-01 16:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
The Clash hade allt.
2023-09-01

  lodjuret/seglare VIP
Kort och gott, sagt om just musik. Kanske inte allt som förknippas med musik, men det skrivaren personligen gillar. I så måtto, kan en läsare själv tycka något.
2023-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Jag kapitulerar inte. Jag retirerar. Och revolterar.
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP