Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄTT OCH TUNG

När man är lätt och ung,
tycks livet som ett klänge,
men när man levat länge,
tycks levnaden bli tung
och livet blir ett hänge,
som tynger i sitt gung.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-01 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP