Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon med sollockar


Svall av sollockar


rullar på septembergren.


Snår som små lykthus.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-02 10:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så helt ljuvligt! Bokmärker.
2023-09-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP