Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"HÄR VILAR EN ANNAN"

"En annan" sitter än så länge här
och skaldar om det stora och det lilla.
Han tycker om att sitta här och dilla
och inte vara mer än den han är.

"En annan" har ju lärt sig detta gilla,
att sitta kvar med verser och sånt där.
Fortfarande är det ett kärt besvär
och bara roligt att med verser pilla.

Det finns ju sämre sätt att tiden spilla,
till dess man en till gravens vila bär
än skriva vers, som stundom låter illa

och understundom skön och litterär.
Han sitter kvar - en gammal pensionär
med inskriften "en annan vilar här".

 




Bunden vers (Sonett) av Ulf Carlsson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP