Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


It was 56 years ago today

För femtiosex år sedan idag

gick Sverige över till högertrafik

och för ungefär ett år sedan

även till högerpolitik.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-09-03 11:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns det mycket väl.
Men högerpolitik blev det redan 1976.

Minns när vi tjatade till oss H-klistermärken på Shellmacken i Älvkarleby. Sedan klistrade vi dem på våra cyklar, där det redan fanns "Shell", "IC", "Esso" m m.
2023-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP