Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är din, världen

Göm dig lilla frö.
I det mörkaste mörka
väntar en urkraft.

Var finns den svärta
som inte bleks av avund
av en guldgul ros?

Den är din, världen.
Ljuset och alla ögon
strålar just mot dig.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-09-03 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP