Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysterierna under det Oändliga Blå

Blått vatten slår emot klipporna
Alger växer utmed väggen av sten
Ett hav utan slut blottar ut
Det oändliga döljer något magiskt

En stad, en civilisation
Djupt i det blå
Kanske dåtid eller nutid
Kanske döljs en massa svar

En död brun stock flyter på ytan
En val på bristningsgränsen ligger på stranden
En flock färgglada fiskar simmar i stim
En stor vithaj spanar in sitt nästa byte

Det stora oändliga blå
Det skrämmande havet
Dess mysterier som döljs under utan
Något för mänskligheten att utforska




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-04 20:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Havs-nära, och bildrika ord. Havet, detta stora som rymmer både liv och död.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP