Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik på Ängens Hav

Små lätta moln svävar högt i skyn
Mitt hjärta bultar lite extra i värmen från din hud
Våra blickar går inte att slita ifrån varandra
Vi är kära, vi ser inget annat än varandra
Maskrosorna fyller fälten med en strimma av gult
Jag njuter av dina läppar som underbart berör
En smak av jordgubbar strålar oss emellan
Dina fingrar vandrar så elegant på dess spröda yta
I värmens hetta slår lågorna upp
Och mitt hjärta bultar i evighetens oändlighet

På ängens gröna dun ligger vi nakna in på kvällen
Vi smeker och kysser varandra
Gnider naken hud emot naken hud
Våran bubbla i ängens hav
Mitt hjärta är stulet av jordens gudinna
Kroppsliga beröringar, en dans av lågor
Även gudarna ser och beundrar
Våran romans är het och skarp
Mina fingrar dansar vals över din kropp

Min sköna, här i våran egna balans
Är vi säkra och bedårande söta
Sockriga pussar över den andras nakna hud
Mitt hjärta är i extas, jag brinner av
Kärleken spirar mellan två hjärtan
Och dess förintelse tar sakta en början
Tills blommorna vissnar
Och kärleken en dag dör ut




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP