Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sketch, utan för- och eftertanke


Sketch 7


Stela kramar

Sucken, som en sjukdom

Stonka å skyll på vädret

Ta i tills den spricker, ryggen
Skyll på livet

Näven ner i jorden
Tills den fastnar

Skyll på fruntimren

Fula fingrar
Fula knep
Fula män




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-06 00:54



Bookmark and Share


  SvartPortal
En del män är mer än fula

Bra skrivet!
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord