Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Autokorren har ordet efter första fetade ordet i varje nytt stycke


Autotextuellt

Jag har inga problem med att jag inte kan göra om andra världskriget och jag har inte läst något som är en grafisk palindrom likadan som jag. 

Idag är det bara att höra av dig till mig så gott du kan.

Men jag har inte läst den här övningen jag har inte fått något besked från dig på telefon. 

Så det kan vara bra om du har tid att skriva om det inte finns något att säga. 




Prosa av Algotezza VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-06 07:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fin bild må jag då säga, en just sådan vill en annan äga, den vid sidan ansiktet av, känns föreställa ens eget skav, känslan av ansvaret på axlarna vila, berörs texten den ej så textila...
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP