Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.dechefr.com/assets/file/how_to_use_dechefr.pdf


Den där monokroma strandklänningen.

I natt drömde jag att jag letade efter en strandklänning. Och jag kunde inte hitta någon som jag gillade eller som passade mig. Jag gick genom butiker, stånd och stånd Men de var alla för dyra, för fula eller för stora.

 

Och tiden rann ut och solen gick ner Och jag hade fortfarande inte en passande strandklänning Jag kände mig frustrerad, ledsen och besviken över att jag inte kunde njuta av sommaren och sanden.

 

Men så träffade jag en tjej som log mot mig Och hon berättade att hon hade en strandklänning till mig. Det var en unik strandklänning, gjord av blommor och löv Och hon gav den till mig med kärlek och vänlighet.

 

Jag tog på mig den där strandklänningen och jag kände mig underbar. Det var så vackert, färgglatt och naturligt att jag gick till stranden och dansade under solens strålar och alla tittade på mig med beundran och respekt.

 

Det var den vackraste dröm jag någonsin haft En dröm om mode efter pocket och om vänskap En dröm som visade mig att det inte spelar någon roll hur mycket en strandklänning kostar är monokrom or polykrom,  Men det spelar roll hur du känner dig när du bär den.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-09-06 09:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Modet för höst kommer att vara Monokrom är ett adjektiv som betyder med en färg eller utförs i nära värden av samma ton. Till exempel är ett monokromt foto ett foto som bara har nyanser av grått, vitt och svart. En monokrom målning är en målning som använder endast en färg eller olika toner av samma färg. Monokrom kan också vara ett substantiv som betecknar en monokrom målning eller fotografi. Monokrom kan också ha den bildliga betydelsen av "tråkig, enhetlig, monoton". Till exempel är ett monokromt liv ett liv utan variation och färg.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP