Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACKSÄGELSE

Med förnöjsamhet och glädje
reder Du mitt hjärtas rum.
Måtte Du mig mer tillstädje
av Ditt evangelium!

Att Du unnat mig att bliva
och så länge finnas kvar,
kan jag härmed barnsligt skriva
som tacksägelse till Far.

Jag får skratta, jag får gråta,
jag får veta, jag får tro.
Måtte Du Dig alltid låta
reda för mitt hjärtas ro!
 

 

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-09-06 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP